Muziek onder de Trap bestaat uit een groep vrijwilligers die sinds januari 2007, destijds als Muziekkring Hellendoorn, actief is in de gemeente Hellendoorn op het gebied van Klassieke Muziek. We stellen ons als doel om de Klassieke Muziek en Jazz te stimuleren door het organiseren van concerten voor - en bij voorkeur door - inwoners van de gemeente Hellendoorn.

 

Jaarlijks worden 9 concerten georganiseerd met een gevarieerd programma. Uitgangspunt hierbij is dat de concerten een ontspannen sfeer en open karakter hebben en vrij toegankelijk zijn voor een breed publiek. Deze gratis concerten zijn alleen mogelijk dankzij een nauwe samenwerking met ZINiN die in belangrijke mate facilitaire ondersteuning biedt en de vrije giften van bezoekers.

 

trap2

De fraaie en sfeervolle hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur in het centrum van Nijverdal is een uitnodigende ruimte die uitermate geschikt is voor het geven van dit soort concerten. De hal beschikt over een goede akoestiek en sfeer om te musiceren en om geheel vrijblijvend te luisteren. Bovendien is er een uitstekende vleugel beschikbaar. 

De concertreeks staat inmiddels al jaren bekend als Muziek onder de Trap. De concerten worden gehouden op donderdagavond, in de hal van het Huis van Cultuur en Bestuur te Nijverdal.  Ze beginnen om 20.00 uur en duren maximaal een uur.

Oproep: Wij zoeken jonge mensen die ons willen helpen met de organisatie en ideëen kunnen aandragen om onze concerten ook voor jongeren meer toegankelijker te maken. Wil jij met ons meedenken om Muziek onder de Trap ook in de toekomst vorm te geven, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


De werkgroep bestaat momenteel uit de volgende leden 

Anouk        Ben        Uwe        Jan        Margret

  

Go to Top