KLASSIEK TALENT

Iedere 2 jaar organiseert Muziek onder de Trap "Klassiek Talent", een talentenjacht onder middelbare scholieren uit de omgeving van Nijverdal. 

tallent1

De jeugd heeft de toekomst, dat geldt natuurlijk ook voor de klassieke muziek. Onze regio kent een groot aantal jonge talenten, die een mooi podium verdienen. Om deze talenten een extra stimulans te geven om hun plezier in muziek nog verder te vergroten, heeft de Muziekkring Hellendoorn -(inmiddels Muziek onder de Trap)-  in 2011 Klassiek Talent in het leven geroepen.

De talentenjacht is speciaal gericht op jongeren tussen de 12 en de 18 jaar.

Er worden 4 prijzen uitgereikt: naast de bekende drie ‘podiumplekken’, waaraan een leuk geldbedrag en een conservatoriumles is verbonden, wordt ook een publieksprijs uitgereikt. De volgende editie vindt plaats op 24 januari 2019.


KLASSIEK TALENT 2019

Weet jij -alleen of met je groepje (duo, trio, groter ensemble)- op 24 januari de jury onder leiding van Han Kolthof te overtuigen en word jij het nieuwe Klassieke Talent van Nijverdal? schrijf je dan nu in via onderstaand formulier, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op één van de volgende prijzen:

*  Eerste prijs    - EUR 100,- en een  les aan het ArtEZ Conservatorium

*  Tweede prijs  - EURO 75,-

*  Derde prijs    - EURO 50,-

*  Publieksprijs - EURO 75,-

Je kunt je tot en met 14 december inschrijven. Wacht dus niet te lang!

 Klik hier om je aan te melden


WINNAARS VORIGE EDITIES

 

 

maartje                     laura

        

2011Maartje Valk                                        2013  Laura Troost

 

numa   arman

2015 Numa van de Riet                                                        2017 Arman van Dijk

Go to Top