Op deze pagina vindt u naast een videoimpressie, informatie en foto's van de verschillende optredens van dit seizoen. Door het aanklikken van één van onderstaande namen komt u op de bewuste pagina met informatie en foto's.

 

Op  donderdag 7 september heeft het Trio Turn it up to 7, bestaande uit 3 getalenteerde studenten van de ArtEZ hoge school voor de kunsten uit Zwolle het eerste concert van het seizoen 2020-2021 verzorgt2020 09 17 2 ARteZ Trio Turit up to 7Trio Turn it up to 7 bestaat uit Roelfke Huttenga (piano),  Renée Brunt (Sopraan) en Alette van de Belt (klarinet), 

Ruim 30 bezoekers genoten van de prestaties van dit trio. Met stukken van  o.a. de componisten Ravell, Poulenc en Schumann presenteerde het trio een uitdagend en gevarieerd programma. 

De naam van het trio, Turn it up to 7, betekent de 7 combinaties die er met het trio te maken is. drie keer solo, drie keer als duo en uiteraard als trio. Op deze manier proberen de musici zich ook in te zetten tijdens concerten, zodat er veel variatie is binnen het programma. Door op te treden in deze verschillende samenstellingen kreeg het concert een bijzonder gevarieerd karakter.

2020 09 17 3 Renée Brunt  2020 09 17 7 Roelfke Huttenga  2020 09 17 11 Muziek onder de Trap Alette van de Belt Renée Brunt                      Roelfke Huttenga              Alette van de Belt  

Het programmma:

Monoloog - Reuland 
Twee oren om te horen, twee ogen om te zien - Manassen
I. Marc groet 's morgens de dingen
Miroirs - Ravel
La vallée des cloches 
Les chemins de L'amour - Poulenc

Phantasie Stücke - Schumann
Fuji - Reuland
I. Der Fuji spiegelt sich im Wasser
II. Der Fuji von den Flössen gesehen
III. Der Fuji durch dem Bambuswald gesehen

Zes gezichten op den Fuji - Sigtenhorst-Meyer
II. Schaapjeswolken om den Fuji
IV. De Fuji in de regen
V. De Fuji in de sneeuw

La courte paille - Poulenc
I. Le sommeil
II. Quelle aventure!
IV. Ba, be, bi, bo, bu

Sonata - Poulenc
II. Romanza

Der Hirt auf dem Felsen - Schubert

Go to Top